Willem Hurkmans

Opleiding:

Na HBS-B met 6-jarige cursus biologie en geologie aan de RU Utrecht, aanvankelijk gecombineerd met natuurkunde. Eerste werkplek als onbetaald medewerker bij de UvA als insectenonderzoeker; in 1996 mijn eigen bedrijf gestart als houtspecialist. Les gegeven aan douaniers en medewerkers in de houthandel. De laatste werkjaren veel voor Naturalis gewerkt als ingehuurde collectiebeheerder.

Hobby`s

Willem Hurkmans

Houtsoorten verzameling, Fotografie [natuur- straat- markt-]. Bruggen slaan naar buitenlanders die iets bijzonders in te brengen hebben. Van 1982-88 en van 2005-2016 lid geweest van de Nehosoc waarvan 6 jaar als voorzitter. Sport: Atletiek. Tegenwoordig zwem en fiets ik veel nadat mijn vriend Albert mij adviseerde geen sport te doen met veel schokbelasting. Maar af en toe doe ik wel een Coopertest. Ik voel me gedrongen sportief te zijn en mijn gewicht laag te houden, daar anders wellicht diabetes weer de kop opsteekt.

Gezin:

Getrouwd met Marijke sinds 11 09 1979, wij werden verblijd met Falco en Laurien, respectievelijk scheikundeleraar en psycholoog  werkzaam in het gevangeniswezen. Beide wonen in Zwolle.

© copyright


HVC LIGNUM

Technisch beheerder van HVC Lignum. Slechts inhoudelijke web-kennis, geen hout-kennis. Wanneer nodig bereikbaar via de redacteuren.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 GB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten