HVC-LIGNUM, dat staat voor Hout-Vrienden-Club  LIGNUM

Dit is een kleine vriendenclub die op 29 mei 2018 is opgericht. In onderling overleg is besloten dat de Club uit maximaal 12 actieve HVC-leden en een aantal passieve HVC-volgers zal bestaan. Het doel is als houtvrienden, houtmonsters, informatie, kennis en berichten van en over hout met elkaar te delen.

Enkele van de oprichters van HVC-LIGNUM


De actieve HVC-leden brengen eens per jaar een houtsoort uit, om deze aan de andere HVC-leden ter beschikking te stellen. Alle monsters worden voorzien van de ingeslagen letters LIGNUM en een uitgifte-nummer. Er worden niet meer dan 25 monsters van elke houtsoort voorzien van een LIGNUM  nummer. Bij het houtmonster wordt ook een beschrijving van de soort gemaakt.

 

De passieve HVC-volgers delen in alle activiteiten, behalve het uitgeven van monster. Zij hebben het voorrecht een reeds uitgegeven LIGNUM-monsters tegen betaling te verwerven, zolang de voorraad strekt.

HVC-volgers kunnen als HVC-lid toe treden, zolang het maximale aantal HVC-leden nog niet is bereikt. HVC-leden kunnen naar HVC-volgers wisselen. Na bekendmaken tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst wordt de wissel aanvaard.

© copyright
Over toelating als nieuw HVC-lid of HVC-volger wordt beslist tijdens onze jaarlijkse LIGNUM-bijeenkomst. Is het maximale aantal HVC-leden bereikt, behoort toetreden als HVC-volger nog steeds tot de mogelijkheden.
Categorieën: Geen categorie

HVC LIGNUM

Technisch beheerder van HVC Lignum. Slechts inhoudelijke web-kennis, geen hout-kennis. Wanneer nodig bereikbaar via de redacteuren.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 GB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten