Hallo!
Bedankt voor het bezoek aan onze website HVC-LIGNUM.

Wij zijn een kleine groep, bestaande uit leden en volgers, die gefascineerd zijn door alle mogelijke facetten van het hout en ons dagelijks bezig houden met alles wat het hout te bieden heeft.
Het opzetten en beheren van deze website is slechts een onderdeel van onze hobby, waar elk lid naar zijn eigen vermogen inbreng heeft. Gedurende vele jaren is kennis over bomen en hout bijeengebracht en wij vermaken ons nog dagelijks mee. Deze kennis te delen is de zin van deze website.

De informaties, die op deze website is bijeengebracht, berusten louter op de aanwezige kennis binnen HVC-LIGNUM; eventuele onjuistheden zijn mogelijk, het blijft mensenwerk. U kunt aan de gegeven informatie geen rechten ontlenen. Wij hebben ook gebruik gemaakt van informatie uit bronnen waarvan wij hopen dat deze betrouwbaar zijn. Berichten lijken soms wetenschappelijk van aard, maar zijn dat zeker niet altijd.

Hoewel wij ernaar streven om alles zo correct mogelijk weer te geven, zijn wij niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van het gepubliceerde. De nauwkeurigheid van onze berichten is zo goed als de aanwezige kennis binnen onze groep. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor enige schade die voortvloeit uit het bezoek aan onze website of het gebruik van welke informatie ook die gepubliceerd is of wordt op deze website. Controleer zelf alle informatie op juistheid, ook uit andere bronnen als u van plan bent deze voor serieuze zaken te gebruiken.

De inhoud van andere websites waarnaar een link verwijst, dient als referentie en voor eventuele incorrectheden hiervan zijn wij niet aansprakelijk.

Overnemen van afbeeldingen, artikelen of gedeeltes hiervan zijn uitsluitend toegestaan onder bronvermelding en verwijzing naar HVC-LIGNUM

© copyright

Categorieën: Geen categorie

HVC LIGNUM

Technisch beheerder van HVC Lignum. Slechts inhoudelijke web-kennis, geen hout-kennis. Wanneer nodig bereikbaar via de redacteuren.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 GB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten